Inbrott i vaccinlokal – stal datorer och mobiltelefoner

Det har varit inbrott i en vaccinationslokal på Kyrktorget. Polis på plats kunde konstatera att det rör sig om stöld. Efter kontakt med vaccineringscentret kom det fram att datorer och mobiltelefoner stulits.
– Inbrottet kommer inte att påverka vår verksamhet utan vi kommer att fortsätta vaccineringen i Partille enligt plan, säger affärsområdeschefen Hamza Mostafa.

ANNONS
|

LÄS MER:Inbrott i Jonsered – krossade ruta med tegelsten

Strax efter klockan 15 på söndagen blev en polispatrull som körde förbi Kyrktorget i Partille uppmanad att stanna.

– Patrullen blev invinkad på Kyrktorget eftersom det varit inbrott i en vaccinationslokal, säger Fredrik Svedemyr.

– Det framgår inte om det är någon som har koppling till lokalen eller om det är förbipasserande som tar kontakt med polisen, säger han.

Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det framgår inte ur anmälan när inbrottet ska ha skett. Antalet datorer och telefoner som stulits och till vilket värde besvarar affärsområdeschefen inte i mejltråden. Hur inbrottet ska ha gått till nämns inte heller. Däremot är han säker på att detta inte påverkar verksamheten.

ANNONS

”Vi kommer att fortsätta vaccineringen i Partille enligt plan”.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS