Partille Tidnings nyhetsapp kan enkelt laddas ner till mobilen. Där kan läsaren få meddelanden direkt när det sker en viktig nyhet.
Partille Tidnings nyhetsapp kan enkelt laddas ner till mobilen. Där kan läsaren få meddelanden direkt när det sker en viktig nyhet. Bild: Alfred Dikalow

Ladda ner Partille Tidnings nyhetsapp

Lokala nyheter om Partille med omnejd är bara ett knapptryck bort – ladda ner nyhetsappen så missar ni aldrig en lokal nyhet.

ANNONS
|

98 procent av den svenska befolkningen har i dag tillgång till Internet. När det gäller att läsa nyheter digitalt är det mobilen som har blivit den absolut vanligaste nyhetskällan. Runt 80 procent av de digitala läsarna konsumerar i dag sina lokala nyheter i mobiltelefonen eller på en surfplatta. I Partille Tidnings nyhetsapp får läsaren kontinuerligt uppdaterade nyheter varje dag, från tidig morgon till sen kväll.

– Appen är det säkraste sättet att aldrig missa de viktigaste nyheterna. Du får hela vårt utbud i ett överskådligt och bekvämt format och den som vill kan dessutom få en notis i mobilen varje gång vi lägger ut en artikel med stort allmänintresse, säger Jonas Rindefjell, chefredaktör på Partille Tidning.

ANNONS

I appen hittar läsaren allt från snabba nyhetsuppdateringar till reportage och granskande journalistik.

– I appen finns även andra funktioner. Vi har en tjänst där du kan se lagfarter och en där du kan få koll på trafikläget på platser där det ofta blir trafikstockning, säger Jonas Rindefjell.

Om fyra veckor kommer ytterligare en app att se dagens ljus. Då lanserar Partille Tidning sin e-tidningssatsning.

– I e-tidningarna paketerar vi nyheter efter nyhetsvärde. En del läsare uppskattar ett upplägg där man kan läsa från pärm till pärm. E-tidningarna kommer att ges ut tre gånger i veckan.

Så laddar du ner appen:

1. Sök på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS