Olycka med flera fordon

Två bilar har krockat i Finngösa. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen.
– Inringaren ska ha uppgett till räddningstjänsten att det var ”en hyfsad smäll”, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

ANNONS
|

Olyckan inträffade på Carlsteins väg strax före klockan 10 på lördagsförmiddagen.

– Det är två bilar som har krockat i ett villaområde. Det är ett lite mindre läckage som vi är på plats och sanerar, sa Fredrik Hjertén, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Även ambulans kallades till platsen.

”En hyfsad smäll”

– Det är två personer inblandade i olyckan, sa William Kokkonen som är teamledare på SOS Alarm.

Räddningstjänsten kunde lämna platsen vid 10.30, men polis och ambulans var fortfarande kvar en dryg timme efter att larmet kom.

– Vi är framme på platsen och håller på och tar upp uppgifter. Inringaren ska ha uppgett till räddningstjänsten att det var ”en hyfsad smäll”, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

ANNONS

Polisen meddelade senare att patrullen som var på plats kört en person till sjukhus för kontroll. En person misstänkts för vårdslöshet i trafik och polisen har även tagit emot två anmälningar om olaga hot. Polisen kan i nuläget inte lämna några närmare detaljer om vad som har hänt i anslutning till olyckan.

Fotnot: I en tidigare version av texten stod att en person förts till sjukhus i ambulans. Detta stämmer inte, personer kördes till sjukhus av polispatrullen.

ANNONS