Se Partilleåkarna som avslutade Isbiten Cup

Efter en lång helg i Vallhamra Ishall avslutades Isbiten Cup i konståkning under söndagseftermiddagen.
– Allt har gått bra, säger Therese Salmi från Partille Konståkningsklubb.
Partille Tidning var på plats och förevigade de fyra sista hemmaåkarna.

ANNONS
|

Therese Salmi tar emot i entrén på Vallhamra Ishall där hon och arrangörerna snart ska få packa ihop och sammanfatta en lyckad Isbiten Cup. En stor mängd åkare i alla åldrar från hela regionen har varit på besök under helgen och bortsett från ett enda litet bekymmer har allt gått toppen.

– Sladden till musiken, som alltid funkat, funkade plötsligt inte men vi körde efter en ny och det löste sig, säger Therese som berättar att tävlingen är i kategorin Stjärnklass där åkarna är så pass skickliga att de kan tävla men ändå en bit under den högsta nivån. Och för Partille Konståkningsklubb har det gått bra.

ANNONS

Tre på pallen

– Vi hade precis en prisutdelning där det bara var Partille-åkare på pallen, säger hon och går iväg för att förbereda för eftermiddagens 16 sista åkare att komma iväg. De tävlar i klassen Ungdom 15 Stjärnklass 1 Flickor och i startledet finns fyra åkare från Partille: Alva Letterström, Karin Eklind, Julia Andersson och Alice Bergström och Partille Tidning lät kameran gå varm när de framförde sina nummer. Se bilderna ovan.

LÄS MER:Konståkningsklubben saknar istider – trots förbättringar får barn stå i kö till skridskoskolan

LÄS MER:Miljonregn över föreningarna i Västra Götaland

ANNONS