Chansen borta för Sävedalen – som åker ur serien

Sävedalen har inte haft lätt i år. Efter hemmamatchen mot Zenith på Vallhamra står det klart att laget åker ur division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll, efter att ännu en gång fått nöja sig en poäng. Slutresultatet skrevs till 1–1 (1–1).

ANNONS
|

Gästerna Zenith fick en bra start på matchen. Sara Baldebo slog till, redan i tolfte minuten.

Sävedalen kvitterade till 1–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Stina Braun. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1–1.

Sävedalen har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Zenith har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Sävedalens tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Sävedalen på åttonde plats i tabellen, och Zenith är på andra plats.

Söndag 2 oktober 15.30 spelar Sävedalen borta mot Utbynäs.