Delad pott för Björndammens BK/Öjersjö IF och Götaholm

Hemmalaget Björndammens BK/Öjersjö IF och Götaholm spelade oavgjort i division 6 Göteborg A herr i fotboll, 3–3 (1–1) på lördagen.

ANNONS

Götaholm började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Abdulahi Hussein till.

Björndammens BK/Öjersjö IF kvitterade till 1–1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Pontus Börjesson. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Pontus Börjesson på nytt och gav Björndammens BK/Öjersjö IF ledningen.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Götaholm genom Ezana Araya.

Ledningsmålet till 2–3 kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Karlson Nwanege gjorde mål för Götaholm.

Björndammens BK/Öjersjö IF kvitterade till 3–3 bara två minuter senare genom Tony Rintamäki. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

Björndammens BK/Öjersjö IF har fyra poäng och Götaholm har fem poäng efter tre omgångar.