Efter sex raka segrar i division 4 Göteborg dam tog vinstsviten slut för Sävedalen B

Matchen mellan hemmalaget Sävedalen B och gästande IF Mölndal fotboll slutade 2–2 (0–1). Därmed tog Sävedalen B:s svit med sex raka segrar i division 4 Göteborg dam i fotboll slut på torsdagen.

ANNONS
|

– En väldigt bra match, slutar rättvist, tyckte Sävedalen B:s tränare Ingemar Karlsson, efter matchen.

I 26:e minuten kom 0–1 till IF Mölndal fotboll genom ett snöpligt självmål. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Cornelia Andersson träff och kvitterade för Sävedalen B.

I 75:e minuten gav Therese Öborn IF Mölndal fotboll ledningen igen.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Maja Nyström gjorde mål för Sävedalen B. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Sävedalen B har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan IF Mölndal fotboll har fyra vinster och en oavgjord.

ANNONS

Det här betyder att Sävedalen B är kvar i serieledning, och IF Mölndal fotboll stannar på femte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Sävedalen B Virgo hemma på Vallhamra, torsdag 15 september 20.00.