Jonsered utklassat av Hisingsbacka hemma med hela 1–8

Jonsered åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Hisingsbacka med hela 1–8 (0–4) i division 4 Göteborg dam i fotboll.

ANNONS
|

Gästande Hisingsbacka tog en tidig ledning. Binta Sanyang slog till, redan i tolfte minuten.

Hisingsbacka ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Aisha Sanyang, i 15:e minuten.

Hisingsbacka ökade också ledningen till 0–3 i 35:e minuten, ännu en gång genom Aisha Sanyang.

Hisingsbacka gjorde också 0–4 strax före halvtidsvilan, genom Aisha Sanyang som med målet fullbordade sitt hattrick. Direkt efter pausen nätade Maja Ström och reducerade åt Jonsered. Fler mål än så blev det inte för Jonsered.

I 55:e minuten nätade Tanya Singh Johansson, och gjorde 1–5.

Aisha Sanyang gjorde dessutom 1–6 i 67:e minuten.

Tanya Singh Johansson gjorde dessutom 1–7 i 67:e minuten.

ANNONS

1–8-målet kom i 90:e minuten, när Aisha Sanyang åter igen gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 1–8.

Noterbart är att Aisha Sanyang gjorde fem mål för Hisingsbacka.

Jonsered har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Hisingsbacka har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Det här betyder att Jonsered slutar på 13:e plats, och Hisingsbacka på tolfte plats.