Klar seger för Sävedalen mot Eriksberg på Vallhamra

En halvtidsledning med 1–0 utökades i andra halvleken när Sävedalen slog Eriksberg på hemmaplan i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll. Till slut blev det 3–1 till Sävedalen.

ANNONS
|

Sävedalen fick en bra start på matchen. Tindra Jarl gjorde målet, redan i 25:e minuten. Det dröjde till den 73:e minuten innan Enni Andersson ökade ledningen.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Eriksberg genom Felicia Svanström. Fler mål än så blev det inte för Eriksberg.

3–1-målet kom i 90:e minuten, när Stina Braun gjorde mål. 3–1-målet blev matchens sista.

Sävedalen har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Eriksberg har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att Sävedalen ligger på åttonde plats i tabellen, och Eriksberg är på tredje plats.

I nästa omgång har Sävedalen Öckerö hemma på Vallhamra, söndag 28 augusti 18.00.