Partille höll undan och vann mot Lerum

Bortalaget Partille tog greppet om matchen mot Lerum i första halvlek, och ledde med 3–0 i paus. I andra halvlek kom Lerum närmare, men matchen i division 4 Göteborg A herr i fotboll slutade 4–2 till Partille.

ANNONS
|
Lerums IS förlorade mot Partille IF FK

– En premiärmatch med ganska mycket misstag, och som en följd av det ganska mycket mål. Vi är nöjda med segern och jobbar vidare för att bli bättre, kommenterade Partilles tränare Kim Roland.

Partille gjorde första målet. Malte Nilsson gjorde målet, redan i 18:e minuten.

Partille ökade ledningen till 0–2 i 22:a minuten, genom Kenan Taci. Direkt efter pausen slog Rasmus Vikberg till och ökade Partilles ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Felix Jerkersson och ökade ledningen för Partille.

I 67:e minuten nätade Milton Martinsson, och reducerade åt Lerum.

I 88:e minuten reducerade Lerums William Andersson Kihlström på nytt. Det fastställde slutresultatet till 2–4. Men mer än så orkade Lerum inte med.