Landshövdingen Sten Tolgfors är ute på turné i Västra Götaland. Den 12 september landar han i Partille för att prata om grön omställning. Bilden är från besöket i Kungälv i augusti.
Landshövdingen Sten Tolgfors är ute på turné i Västra Götaland. Den 12 september landar han i Partille för att prata om grön omställning. Bilden är från besöket i Kungälv i augusti. Bild: Frida Ekborg

Då kommer landshövdingen till Partille

Landshövdingen Sten Tolgfors är ute på turné i Västra Götaland. Den 12 september landar han i Partille för att prata om grön omställning.

ANNONS
|

Sten Tolgfors, landshövding i Västra Götaland sedan ett år tillbaka, åker just nu runt och besöker länets alla 49 kommuner och den 12 september klockan 13.30 stannar han till en dryg timme på Kommunhuset i Partille.

Han gör turnén för att komma nära folket i kommunerna och få möjlighet att diskutera den gröna omställning som just nu pågår i regionen.

– Jag besöker nu alla kommuner i länet för att få en bild av viktiga lokala frågor och resonera med kommunledningarna. Direkta kontakter är oerhört värdefulla inte minst i dessa tider av grön omställning, säger Sten Tolgfors i ett pressmeddelande från Länsstyrelsen i Västra Götaland.

ANNONS

Sten Tolgfors är en före detta moderat politiker som satt som försvarsminister i Fredrik Reinfeldts regering åren 2007-2012.

LÄS MER:Det satsar partierna på – i Partilles kommunbudget

LÄS MER:Unga företagare pitchade affärsidéer i kommunhuset

ANNONS